Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Kazalište

Pogledajte hit-komediju "Buba u uhu"!

Večernji.hr u sklopu društveno odgovornog specijala Mijenjamo navike #OstajemDoma svojim čitateljima omogućuje besplatno gledanje koncerata, predstava i filmova. Večeras u 20.30 sati na redu je predstava varaždinskog HNK "Buba u uhu".
27. ožujka 2020. u 20:30 2 komentara 6720 prikaza

Predstava je premijerno izvedena 29. siječnja 2007. godine, a nastala je prema dramskom tekstu velikog francuskog komediografa Georgesa Feydeaua. "Buba u uhu" jedan je od najpoznatijih i najizvođenijih Feydeauovih vodvilja, a napisana je 1907. godine.

- Ova hit-komedija djelo je matematički preciznoga i ubojito komičnoga zapleta i predstavlja svojevrstan test spremnosti svakoga ansambla i svakoga glumca - kažu iz HNK Varaždin, koji je našim čitateljima osigurao snimku predstave.

Tekst je za predstavu HNK Varaždin preveo Vladimir Gerić. Dramaturginja je Lada Kaštelan, scenograf David Flaten, kostimografkinja Diana Kosec-Bourek, a pomoćnica redatelja Ksenija Krčar.

Hilal Edebal
TREĆA OSOBA U AUTU
Stradala je u autu uz Dražena, izgubila pamćenje, a patnju je htjela okončati skokom sa 17. kata
Hidradenitis suppurativa/acne inversa
INTERVJU
Prof. dr. Brajac: Postoji velik broj bolesnika koji se, bez ispravne dijagnoze Hidradenitis suppurative, još uvijek ne liječe ili se liječe neadekvatnom terapijom
  • rimac444:

    Nadajmo se da će ovaj virus osloboditi nas brojnih parazita u kulturi-nekulturi i brojnih drugih. kao i HRT koji ima oko 2.800 zaposlenih i prihoda 1,4 milijarde pljačkom i ovrhama građana.

  • hrvat123:

    zar stvarno ima netko tko moze ovo gledat