Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična zabava

Počinje ludilo ljeto u Cinestaru Split

Cinestar Split
Foto: Promo
07.07.2017.
u 16:35

Pregršt odličnih filmova, povoljne cijene ulaznica i sladoledno osvježenje u CineStar Split kinu u srpnju i kolovozu

Ljeto je pred nama, sezona je počela, a osim ludila na plažama i u klubovima, groznica ljetnih večeri zahvatila je i CineStar Split u Joker centru. Ludilo ljeto u CineStaru donosi pregršt dobrih filmova, povoljnije cijene ulaznica, odličnu zabavu i osvježenje za mlade. Tako će u utorak, 11. srpnja, sve kino ulaznice biti snižene na samo 10 kuna, u što su uključeni i svi dodaci (3D dodatak, LOVE BOX i VIP sjedala, dodatak za filmove trajanja 120 min i više, eXtreme dodatak…)

Prikazivat će se neka od najboljih filmskih ostvarenja ove godine, kao što Spider-Man: Povratak kući, Wonder Woman, Transformers: Posljednji vitez, Luda Djevojačka, animirani film Kako je Gru postao dobar te mnogi drugi. Pretprodaja ulaznica je otvorena na stranici CineStar Split.

Osim odličnog filmskog programa, svi posjetitelji do 19 godina dobivaju kornet sladoled gratis u Mc Donald's-u u Joker centru na način da zamijene svoju kino ulaznicu slatkim osvježenjem. Akcija vrijedi nedjeljom, ponedjeljkom i utorkom u razdoblju od 9. srpnja do 31. kolovoza u CineStaru Split, dok srijedom CineStar Split časti Slushy sokom sve posjetitelje! Sve informacije o akciji dostupne su na ovoj stranici. Stoga povedite svoje najbliže u kino, rashladite se neodoljivim sladoledom i Slushy sokom i uživajte u dugom, toplom ljetu uz Cinestar Split!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije