Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi krug glasanja

Počinje lov na Nagradu publike Teatar.hr

'04.10.2012.,Osijek - Generalna proba u osjeckom HNK  predstave Unterstadt,redatelja Zlatka Svibena. Photo:Marko Mrkonjic/PIXSELL'
'Marko Mrkonjic/PIXSELL'
01.10.2013.
u 15:27

Jedina domaća nagrada za izvedbene umjetnosti o kojoj potpuno odlučuje publika bit će dodijeljena drugi put, i to 21. studenoga, a prvi krug glasanja počeo je u ponoć 30. rujna

I oni su zaslužni za prošlogodišnji trijumf predstave \"Unterstadt\" osječkog HNK, koja je proglašena najboljom predstavom po glasovima publike. Ove jeseni jedina domaća nagrada za izvedbene umjetnosti o kojoj potpuno odlučuje publika bit će dodijeljena drugi put, i to 21. studenoga. Prvi krug glasanja počeo je u ponoć 30. rujna na adresi http://nagrada.teatar.hr. Lani je o laureatima odlučilo 40.000 glasova, a ove godine kreće lov na novi rekord. Sada je na portalu Teatar.hr u tijeku prednominacijsko razdoblje, a za nagradu konkuriraju predstave premijerno izvedene u razdoblju od 1. rujna prošle do 31. kolovoza ove godine.

Kao i lani, ovo je alternativa Nagradi hrvatskog glumišta, gdje o pobjednicima odlučuje struka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije