Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pazi, knjiga!

Počinje festival Pazi, knjiga! čiji je počasni pisac Nada Mihelčić

zvonko todorovski
arhiv vl
22.10.2010.
u 13:37

Nastupom počasnog pisca festivala Nade Mihelčić u ponedjeljak u podne u Hrvatskom centru za dječju knjigu u Zagrebu počinje festival knjige i književnosti Pazi, knjiga!

Žilavi festival Pazi, knjiga! počinje u ponedjeljak nastupom počasnog pisca Nade Mihelčić u Hrvatskom centru za dječju knjigu na zagrebačkom Starčevićevu trgu. Nada Mihelčić za roman "Zeleni pas" dobila je nagrade Grigor Vitez, Anto Gardaš, Mato Lovrak i Mali princ. U sklopu festivala održat će se i tribina Umjetnik u škripcu na kojoj gostuju neuropsihijatrica Dubravka Kocijan Hercigonja te Ingrid Šafranek. Tribina se održava u utorak u 18 sati u Profilovoj knjižari.

Dodjela nagrade Lice knjige najavljena je za srijedu u Galeriji Vladimira Nazora. Program u sjećanje na nedavno preminulog pisca Zvonka Todorovskog odžrava se u četvrtak u 19 sati u O'gradi na Trgu siječanjskih žrtava 8. Nove knjige predstavit će Ana Đokić, Sonja Zubović, Marijana Jelić, Ivana Delač Horvatinčić. Stanislav Marijanović predstaviti će 4. studenoga projekt o čudovištima u Galeriji Vladmira Nazora.

Na kraju festivala 6. studenoga, u Knjižnici Bogdana Ogrizovića, bit će predstavljen zbornik suvremene hrvatske bajke "Stala vila da napoji konja" Diane Zalar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije