Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
životna priča otokara levaja
Povratak na članak

Počeo je kao arhitekt, postao glumačka legenda, sinkronizirao crtiće, ali i porniće

Naš glumac koji je svojom maestralnom ulogom Fulirova brata obogatio seriju “Dnevnik velikog Perice” umirovljeničke dane provodi na Floridi. Za Ameriku kaže da živi svoje ‘postmiloševićevsko’ razdoblje. “Ne, nisam se zabunio, Trump je doista američki Sloba, pustio je rasističkog duha iz boce, a sve pod parolom antibirokratske borbe. A kako će to završiti, još se ne zna".

Komentari 2

DU
Deleted user
18:35 27.05.2021.

Gospodina pamtim kao dobrog glumca. Pročitao sam razgovor i mislim kako je trebao bolje ,pametnije i mudrije odgovarati . Ovako ostaje pomalo gorak okus . Iz članka bih izdvojio par sitnica koje mi zapeše za oko. Danas, 30 godina nakon događaja, , Dotičnik olako dijeli moralne pljuske . Pomalo svisoka spominje ​"recitale za mir "i "Bože čuvaj Hrvatsku " . Netrpeljivo spominje " prava crkvena prikazanja " komentirajući ih "kao da tražimo oproštenje za sve godine koje smo proveli u grijehu. " Čudno, baš čudno , ispada kao da je gospodin živio u nekoj drugoj zemlji , a ne ovdje . Nakon 45 godina u ateističkoj državi , narod se 1990. okrenuo Bogu . Slobodno i posvema očekivano . Bijahu to teška ratna vremena. Ljudima je trebala utjeha i potpora. .... I nakon kritika upućenih novoj državi , gle , stiže poslastica. Usprkos svojim neupitnim moralnim stavovima ipak je rado glumio u filmu o kojem sad neprofesionalno izjavljuje : "treba reći ... da je najgori film u kojem sam igrao, a i uopće. " Priznaje i sam .Pristao zbog novca , “7 mjesečnih plaća u 7 dana “. Spominje i velikog Svena Lastu. Htio mu se pridružiti no domovinski zanos trajao mu je čak do ulaznih vrata stana. A mnogi su otišli "na branik Domovine " dragovoljno , bez “ 7 mjesečnih plaća za 7 dana.” ...I tako bih mogao raščlanjivati razgovor ,ali bolje je prestati . Iz pijeteta prema starijem gospodinu.

VL
DU
Deleted user
19:52 27.05.2021.

mora da je bio sjajan glumac cim je sinhronizovao pornice ahahaha sinhronizovati pornice... kome li je to palo na pamet ahahaha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.