Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Motovun film festival

Počela prodaja ulaznica za ovogodišnji festival

motovun film festival 2014.
Foto: Motovun film festival
1/2
10.06.2015.
u 15:57

Krajem kolovoza Motovun Film Festival seli u metropolu, uz program odabranih naslova s ovogodišnjegfestivalskog izdanja

Motovun Film Festival, omiljena ljetna destinacija filmofila, ove će godine od 25. do 29. srpnja doživjeti svoje 18. izdanje. Već gotovo dvadesetljeća Motovun Film Festival otkriva najbolja ostvarenja nastala u malim inezavisnim filmskim produkcijama pa posjetitelje i ove godine očekuje brdo dobrihfilmova u glavnom programu, uz poneka iznenađenja, kao što je prateći programposvećen slavnom danskom filmskom pokretu Dogme 95 te program Francuska –zemlja partner, ostvaren u suradnji s manifestacijom Rendez-vouz, festivalomFrancuske u Hrvatskoj.

Kao dio spomenute suradnje, Motovun Film Festival će po prvi puta u svomprogramu prikazati jednu TV-seriju. Riječ je o kultnoj mini-seriji poznatog redatelja Brune Dumonta – P'tit Quinquin, bizarnom krimiću pomaknute atmosfere isvojevrsnoj francuskoj ruralnoj verziji Twin Peaksa. Premda je rađena kao TV-format, serija je u integralnom trajanju prikazana na mnogim svjetskim festivalima(uključujući i Redateljski dvotjedan Festivala u Cannesu).Ulaznice za predstojeće 18. izdanje Motovun Film Festivala već se mogu nabaviti uonline pretprodaji, u sustavu Ulaznice.hr. Do 1. srpnja ulaznice su dostupne poiznimno povoljnim cijenama. U prodaji su četiri kompleta: Sve po 10 kuna, Velikikomplet, Mali komplet i Jutarnji komplet.

Za sve one kojima najpopularnije domaće filmsko hodočašće ne ulazi u ljetneplanove, festival nudi nekoliko prilika za iskupljenje. Tijekom lipnja i srpnja u Zagrebu i u Rijeci održat će se Skrivene projekcije, filmska avantura tijekom koje gledatelj eočekuju filmski klasici na tajnim gradskim lokacijama, a krajem kolovoza Motovun Film Festival seli u metropolu, uz program odabranih naslova s ovogodišnjegfestivalskog izdanja.
Detaljne informacije o ulaznicama moguće je pronaći na službenoj festivalskojstranici www.motovunfilmfestival.com.

>> Završen Motovun film festival: Publika jača od potopa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije