Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetni festival

Počela online prodaja ulaznica za 64. Dubrovačke ljetne igre

Scena iz baleta Romeo i Julija
arhiva DLJI
11.04.2013.
u 14:47

Trenutno možete online kupiti ulaznice za: „Verdi vs. Wagner“ - prizori iz Verdijevih i Wagnerovih glazbenih drama - 12. srpnja, balet S. Prokofjeva „Romeo i Julija“ koji će biti izveden 18. i 19. srpnja na Poljani Ruđera Boškovića

Ulaznice za nastup Rufusa Wainwrighta i dio ostalih događanja na programu 64. Dubrovačkih ljetnih igara od 10. travnja moguće je kupiti online putem internetskih stranica Igara www.dubrovnik-festival.hr.

Događanja za koja je trenutno omogućena online kupnja ulaznica su: „Verdi vs. Wagner“ - prizori iz Verdijevih i Wagnerovih glazbenih drama - 12. srpnja ispred crkve sv. Vlaha, balet S. Prokofjeva „Romeo i Julija“ u produkciji Slovenskog narodnog gledališča Maribor koji će biti izveden 18. i 19. srpnja na Poljani Ruđera Boškovića, recital mađarskog pijanista Bogányija Gergelya 21. srpnja u atriju Kneževa dvora, koncert Rufusa Wainwrighta, kanadskog kantautora, 26. srpnja na taraci tvrđave Revelin, izvedba prve hrvatske cjelovečernje klaunske predstave za odrasle „Slavuj“ autorice i redateljice Lee Delong 30. srpnja na taraci tvrđave Revelin, gostovanje HNK u Osijeku s nagrađivanom predstavom „Unterstadt“ autorice I.Š. Kuči u režiji Zlatka Svibena 1. i 2. kolovoza u parku Umjetničke škole, nastup Simfonijskog orkestra Mađarskog radija i Zbora „Kodály“ iz Debrecena pod ravnanjem Mladena Tarbuka 7. kolovoza ispred Katedrale, Stullijevu „Katu Kapuralicu“ u režiji Darija Harjačeka koja će biti izvedena 10., 11. i 12. kolovoza ispod Sv. Marije te gostovanje HNK u Šibeniku s Molièrovom „Škrtičina“ u adaptaciji Marijane Nole i režiji Zorana Mužića 17. kolovoza ispod Sv. Marije.

Do 1. svibnja će se omogućiti online kupnja ulaznica i za sva ostala događanja na programu 64. Dubrovačkih ljetnih igara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije