Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rab Film Festival

Planule ulaznice za 'Murinu', najavljena i reprizna projekcija nagrađivanog filma

rab
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
21.08.2021.
u 15:36

Nakon večerašnjeg filma, posjetitelje festivala očekuje sjajan program – koncert Zorana Predina

Treći Rab Film Festival, koji se ovog vikenda održava u Rabu, sjajno je počeo. Večerašnja projekcija jednog od najuspješnijih hrvatskih filmova – "Murina“ Antonete Alamat Kusijanović, rasprodana je već u jutarnjim satima, a upiti organizatorima za kartom više ne prestaju.

RAFF stoga najavljuje i repriznu projekciju filma nagrađenog u Cannesu i Puli za ponedjeljak, 23. kolovoza, u Ljetnom kinu Rab od 20,30 sati.

Nakon večerašnjeg filma, posjetitelje festivala očekuje sjajan program – koncert Zorana Predina.

Inače, Zoran Predin će sutra prije podne u Rabu predstaviti i svoj najnoviji roman "Mongolske pjege“. Na istom predstavljanju bit će i promocija novog izdanja knjige hrvatski književnice, prevoditeljice i novinarke Eve Grlić "Sjećanja i neobjavljene priče“, o čemu će govoriti njezin sin, poznati režiser Rajko Grlić.

Predin i Grlić unaprijed se vesele ovom zajedničkom predstavljanju knjiga, jer kažu da ih veže dugogodišnje prijateljstvo, pa im ovakvo druženje predstavlja posebno zadovoljstvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije