Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Planule ulaznice za Duricu - Male ljubavi

Planule ulaznice za Duricu - Male ljubavi
Foto: Promo
1/4
04.04.2018.
u 15:34

Započeo je 18. Naj, naj, naj festival

Ako je suditi po prvoj predstavi Durica - Male ljubavi, kojom je danas u 11 sati svečano otvoren 18. Naj, naj, naj festival, radosnih dječjih lica koja vole kazalište, neće nedostajati ni na sljedećih 12 festivalskih predstava.

Foto: Promo
18. Naj,naj,naj festival svečano su otvorili izaslanica Gradonačelnika Zagreba, gospođa Žana Not i ravnatelj GK Žar ptica Drago Utješanović koji je između ostalog rekao:

"Ove godine s ove iste pozornice otvaramo Naj naj naj festival po 18. put. Naša prva publika sada već dovodi svoju djecu na festivalske predstave. Osamnaest godina je brojka koja govori o ozbiljnosti i kontinuitetu festivala i zaslužuje poštovanje i u svjetskim razmjerima. U osamnaestoj godini u pet dana vidjet ćemo četrnaest besplatnih predstava za djecu i goste Zagreba. Što za nas znači postati punoljetan? Ne bojte se nećemo se uozbiljiti, ostat ćemo zaigrani i veseli, kako i priliči jednom "ozbiljnom" festivalu za djecu"

Sve predstave prati Stručni ocjenjivački sud u sastavu dramska umjetnica Marija Sekelez, kazališna kritičarka Nina Ožegović i redateljica Slađana Kilibarda.

Najboljima u 10 kategorija na zatvaranju Festivala dodjelit će nagrade Zlatne Žar ptice.

Sve predstave su besplatne. Na taj način svakom djetetu je omogućeno da školske praznike provede u kazalištu, uživajući u najboljim domaćim i stranim predstavama.

Za festivalske predstave ne postoji mogućnost rezervacije.

Ulaznice se preuzimaju 1 sat prije početka predstave, na blagajnama kazališta gdje se predstave izvode.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije