Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večeri poezije

Pjesnik Alojz Majetić na večeri poezije u džez-klubu Bacchus

majetić
08.02.2010.
u 14:15

Omiljeni zagrebački pjesnik, prozaik i dramski pisac te autor romana “Čangi” Alojz Majetić u srijedu u 20 sati nastupit će na večerima poezije u džez-klubu Bacchus na Tomislavovu trgu u Zagrebu.

Omiljeni zagrebački pjesnik, prozaik i dramski pisac te autor romana “Čangi” Alojz Majetić u srijedu u 20 sati nastupit će na večerima poezije u džez-klubu Bacchus na Tomislavovu trgu u Zagrebu. Uz Majetića će nastupiti i pjesnikinja Daniela Trputec. Voditelji večeri poezije su Albin Horvatiček i Željko Koprolčec.

U Bacchusu se večeri poezije održavaju od 2008. godine, i to u spomen na pjesnička okupljanja u poznatom lokalu “Tingl-tangl” u Mesničkoj ulici. U Bacchusu su proteklih mjeseci, nerijetko i uz glazbenu pratnju, nastupali Arsen Dedić, Enes Kišević, Sead Begović, Maja Perfiljeva, Kemal Mujičić, Antonija Novaković, Marija Andrijašević...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije