Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAZBENE NOVOSTI

Pink Studio uoči INmusica predstavlja novi singl

pink studio
17.06.2011.
u 17:21

Nova pjesma već je u eteru domaćih radijskih postaja i najavljuje njihov novi album "Misli na nas" koji izlazi u jesen.

Power-pop sastav Pink Studio, uoči nastupa na T-mobile INmusic festivalu, predstavlja svoj novi singl.
Nova pjesma već je u eteru domaćih radijskih postaja i najavljuje njihov novi album "Misli na nas" koji izlazi u jesen.
Prethodni singl „Želim ti reći“ oduševio je radijske urednike i publiku te se dugo zadržao na radijskim top-ljestvicama, a sada predstavljaju još jednu ljetnu i lepršavu pjesmu za koju se nadaju da će ponoviti uspjehe svih njihovih prijašnjih singlova.
Podsjećamo, sedmeročlani bend 2009. godine predstavio se singlovima „Ne/staješ“ i „Infra Inga“ te velikim hitom „Jutro poslije“, koji je osvojio slušatelje i postao jednom od najtraženijih pjesama hrvatskog radijskog etera u prvoj polovici 2010. godine, a iste godine izašao im je i album „Soundtrack za lutku“.
Albumom "Soundtrack za lutku" željeli su stvoriti drukčiji zvuk, pokrenuti novi power pop val. Kako zvuče njihove pjesme uživo moći ćete čuti u srijedu, 22. lipnja, na zagrebačkom T-mobile INmusic festivalu, na World stageu od 17 sati.
Pink Studio čine Ivana Kardum (vokal), Ana Bogdan (klavijature i back vokali), Ana Pavić (back vokal), Niko Radas (bubnjevi i udaraljke), Nikola Karan (bass), Ivan Glasnović (solo gitara) i Josip Pintarić (gitara).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije