Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ECCLESTONEOVI I dalje u središtu pažnje britanskih medija

Petra Ecclestone plače zbog razvoda roditelja

23.11.2008.
u 21:02

Petra Ecclestone, mlađa kći Slavice i Bernieja Ecclestonea, ne može se pomiriti s razvodom roditelja. Uplakana 19-godišnja djevojka snimljena je ispred luksuzne obiteljske kuće u elitnoj londonskoj četvrti Chelsea.

Slavica Ecclestone: Iz odgojnog doma došla na duplericu Starta

Galerija slika: Slavne slike Slavice Ecclestone iz Starta

U očekivanju obrata
Kako piše Daily Mail, njezini prijatelji kažu da se, unatoč napisima o definitivnom razlazu slavnog para, Petra još uvijek nada da će se njezini roditelji pomiriti i spasiti 24 godina dug i naoko skladan brak. Odnedavno samostalna mlada žena, koja je pokrenula modnu marku “Forma”, Petra je, govore prijatelji, mnogo krhkija od njezine pet godina starije sestre, manekenke i televizijske voditeljice Tamare. Dok se Tamara nosi s novonastalom situacijom, Petra ne može prihvatiti činjenicu da joj se obitelj raspada.

No teško je povjerovati da će u slučaju bračnog para Ecclestone doći do neočekivanog obrata. Kao što je već poznato, Slavica je službeno zatražila razvod, angažiravši “odvjetnicu iz pakla” Liz Vernon, ženu koja je taj nadimak zaslužila dobivanjem naizgled nemogućih parnica. Primjerice, Vernon je u brakorazvodnoj parnici zastupala i pokojnu princezu Dianu, potom suprugu engleskog nogometaša Raya Parloura, kojemu je uspjela izvući trećinu još nezarađenog novca, a zastupala je i Billa Clintona.

Prihodi iz budućnosti
Kako se na ovogodišnjoj listi najbogatijih osoba, prema pisanju Sunday Timesa, imetak 78-godišnjeg suvlasnika Formule 1 procjenjuje na više od 17 milijardi kuna, a navodno će njegovoj 28 godina mlađoj supruzi Slavici nakon razvoda pripasti trećina bogatstva, bivša riječka manekenka iz četvrt stoljeća bračne veze izaći će s bogatstvom od oko pet i pol milijardi kuna. Slavica je, navodno, postigla i sporazum prema kojemu će sljedeće četiri godine dobivati trećinu prihoda koje ostvari njezin bivši suprug.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije