Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogon Jedinstvo

Petak 13. otkriva pobjednike najbolje kratke priče strave

kratka priča strave
arhiva
10.07.2012.
u 14:24

Žiri u sastavu Ivica Đikić, Želimir Periš, Mima Simić, Mario Kovač i Ivan Kralj pročitao je 135 priča od kojih će se dio objaviti u zbirci strašnih priča. Tri najbolje osvojit će novčane nagrade od 1500, 750 i 400 kuna

Pobjednike natječaja za najbolju kratku priču strave, koju je raspisala Mala performerska scena, doznat ćemo ovog petka u Pogonu Jedinstvo. Žiri u sastavu Ivica Đikić, Želimir Periš, Mima Simić, Mario Kovač i Ivan Kralj pročitao je 135 priča od kojih će se dio objaviti u zbirci strašnih priča. Tri najbolje osvojit će novčane nagrade  od 1500, 750 i 400 kuna. Priče su stizale iz svih krajeva Hrvatske, ali i izvan njezinih granica, od Srbije do Švicarske.

Posjetitelje očekuje izložba rendgenskih slika stranih predmeta u ljudskom tijelu, na kinoplatnu pozdravit će ih sideshow legende iz kultnoga Browningova filma “Freaks”, “Šansone s groblja” otpjevat će im Kućni teatar Škripzikl, a DJ-irat će i Ivan Krželj, uz miks Twisted Constrictorsa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije