Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećanje na velikog glumca i prijatelja

Peta godišnjica smrti Predraga Vušovića

Predrag Vušović
Foto: Jurica Galoić/Pixell
15.02.2016.
u 14:09

Na samu petu godišnjicu smrti, u srijedu 17. veljače, u Gavelli će se okupiti Pređini prijatelji i štovatelji

U srijedu 17. velječe biti će peta godišnjica smrti velikana hrvatskog glumišta - Predraga Pređe Vušovića. Sa tugom i ponosom sjećaju ga se njegovi prijatelji, po kazališnim kuloarima još se prepričavaju anegdote iz njegova života, na svakoj generalnoj probi za svečano otvorenje Dubrovačkih ljetnih igara skandira se "Pređo, Pređo", jer upravo je u Dubrovniku ostvario svoje najveće uloge... Njegov život i  njegov pas postali su dio popularne predstave "Njuške"  Teatra Exit.

Na samu godišnjicu njegove smrti - u srijedu, točno u podne, u Gavelli će se okupiti njegovi prijatelji i štovatelji. No, neće to biti sam jopš jedna komemoracije, već skup kakav bi Pređo volio vidjeti i čuiti - onaj na kojem se govori o ljepoti života, glume i teatra. 

Komentara 2

Avatar Hunter86
Hunter86
14:56 15.02.2016.

Legenda!

TN
tamo.netko
16:48 16.02.2016.

Najomiljeniji hrvatski glumac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije