Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pero Vuković:
Povratak na članak

'Radio sam kod najvećeg arhitekta, ali vratio sam se u Zagreb'

Svoje radove s fakulteta i natječaja s 21 godinu poslao je u ured Rema Koolhaasa. Odmah je dobio posao

Komentari 10

PO
ponor
17:49 14.06.2015.

Pravokutna bijela zgrada s razigranim industrijskim prozorima. Je li to najbolje što je ovaj arhitekt imao za pokazati?

VL
OB
ObrenM
17:54 14.06.2015.

Ne znam niti jednu vlast u svijetu,koja toliko laze o dobroti zivljenja u domovini kao kod nas.Svaki dan novi ekspert svijetskog glasa se iz bijede razvijenog zapada vraca u Hrvatsku i svijedoci o izvrsnim zivotnim uvjetima kod nas.

VL
DU
Deleted user
18:14 14.06.2015.

Da je on tako dobrar ne bi se on vratio ovamo da prodaje maglu kako je dobro živjeti u Hrvatskoj. Uspješni arhitekti u Svijetu zarađuju milijune a u hrvatskoj si "uspješan" samo ako si povezan sa HDZ-om ili SDP-om ali ne zarađuješ ni četvrtinu onoga što tamo možeš imati.

VL
DU
Deleted user
18:07 14.06.2015.

Jel želi nastaviti svijetski karijeru u Zagrebu išli sto? Smiješno. Došao da se hvali a nije ostao u svijetu da se takmiči s najboljim. Njemci kažu "ein Versager" za slične. Nije se vratio kao uspješan, nego učenik s kopirnice. Zanat se ući najmanje nekoliko godina...

VL
DU
Deleted user
20:44 14.06.2015.

sve pet, fali mu još samo 10 godina iskustva pa onda bi mogao biti relevantan da prodaje "koncepte" hrvatska je trenutno raj za pretakače iz šupljeg u prazno podmazanih politikom, pa možda nađe svoje mjesto pod suncem.

VL
Avatar jebb
jebb
20:55 14.06.2015.

"Mi smo napravili pripremu za projekt i dali je Koolhaasu, koji je materijal pogledao tek u zrakoplovu na putu u Pariz gdje se trebao sastati sa Žukovom. No, nazvao ju je iz zrakoplova i odgodio sastanak jer nije bio zadovoljan." Po mojem misljenju, to bas i nije posebno profesionalno od "jednog od najcjenjenijih svjetskih arhitekata". Ides na vazan poslovni sastanak skroz nespreman. Iz zrakoplova telefoniras klijentu da se sastanak odgadja zato sto si tek u zrakoplovu primjetio da nisi zadovoljan poslom koji su tvoji zaposlenici napravili! Da mene netko u takvoj situaciji tretira kao sto je "jedan od najcjenjenijih svjetskih arhitekata" tretirao Dašu Žukovu, nikad vise posao od mene ne bi dobio.

VL
Avatar 456852
456852
17:45 14.06.2015.

Ne znam ni jedan grad koji je tako cool kao Zagreb.. jednostavno je tako

VL
OD
odustani
17:48 14.06.2015.

Dobro dosao!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.