Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rock dinosauri
Povratak na članak

Pedeset godina nezaustavljivih Rolling Stonesa

Pripremaju turneju po odabranim gradovima, snimaju novi dokumentarac, objavljuju knjigu dokumentarnih fotografija... Preživjeli članovi zajedno imaju 262 godine i još se kotrljaju

Komentari 3

OB
-obrisani-
14:24 15.07.2012.

Legende! Kao puber bio si u ono vrijeme ili za slinavce Beatlese ili za razularene Stones-e,trećeg nije bilo. Tako si se i oblačio,ili si nosio odijelo sa kravatom,ili uske čehle i tenisice. Sjećam se kako smo se u Velerovom voditi saborske diskusije tko je bolji. A navečer se išlo na Ribnjak gdje su cmizdrili Crveni Koralji ili Tucman gdje se drmala prava mjuza za prave dečke i komade,ovisno o tome ‘za koga si bio’. Kasnije,kad se prvi Saloon na Tuškiću otvorio,bila je to soba sa barom i podijem 3x3 i nakon toga i onaj diskač u podrumu u Hebrangovoj koji smo zvali Panta,e tamo se vrtila ta muzika. Nezasitni(i can’t get no satisfaction) starkelje su se malo pripitomili,godinice žuljaju,ali ostali su no 1..

VL
BA
bandido
18:23 15.07.2012.

Previse price o zabavljacima. Koji generalno jesu vazni jer kradu vrijeme narodu pa isti ne stigne napravit revoluciju. Nisu bez veze zabavljaci dobili titule vitezova. Pa i Mick Jagger je vitez britanskog imperija,no?

VL
BA
bandido
18:29 15.07.2012.

A to da su The Beatles slinavci... Pa Paul Mc Cartney je autor umjetnik za ove Stonese kojima je Mick Taylor uvalio nogu. Trideset godina nisu napisali pjesmu. I mene zapravo zanima kak vi decki koji ne znate engleski nego samo znate skakat i vikat je je je mozete ocjenit bilo koji od tih bendova? Drz te se vi Skore, Zlatnih Dukata i tak...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.