Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noć kazališta

Paralelno s Noći kazališta, ekipa Kerempuha izgrlila Zagrepčane

'20.11..2010 ,Zrinjevac, Zagreb-Kazaliste Kerempuh organiziralo je na Zrinjevcu Dan zagrljaja i Milenijski zagrljaj. Ucestvovali su mnogi glumci i javne osobe., a Sime Strikoman je snimao milenijsku f
Foto: 'Boris Scitar/PIXSELL'
1/17
20.11.2010.
u 17:00

Riječani su razgledavali kazališne radionice i uživali u klasičnoj glazbi točno u podne

Suprotno nazivu manifestacije, već oko 10 sati počeo je program Noći kazališta. U ovogodišnju akciju uključilo se ukupno 56 institucija iz 25 gradova, a tradicionalno najviše programa (što ne čudi s obzirom na velik broj kazališnih kuća) održalo se u Zagrebu. 

Tako su se u jutarnjim satima klinci gurali na ulazu u Malu scenu, gdje je program započeo "Pričom o kotaču" Ivice Šimića, da bi se kasnije nastavio njegovom predstavom "Padobranci ili o umjetnosti padanja". Prijepodnevni program pripremili su i u Kazalištu Tvornica lutaka te Međunarodnom centru za usluge u kulturi, a besplatna radionica lutkarskog studija ZKM-a u zadnji je čas otkazana.

Razočarani posjetitelji produžili su zato do obližnjeg Zrinjevca, gdje je kazalište Kerempuh, doduše mimo projekta Noć kazališta, priredilo dvosatni šou u sklopu kojega su glumci i javne ličnosti zabavljali i grlili prolaznike, a masovni zagrljaj točno u podne objektivom je zabilježio i Šime Strikoman, poznat po svojim milenijskim fotografijama.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
10:55 21.11.2010.

Besplatni zagrljaj koji je \"izmislio\" australac Juan Mann (pseudonim) prihvaćen je u svijetu objeručke, heh, otud i Kerempuhovi zagrljaji na Zrinjevcu. Bravo!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije