Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imamo video

Ovako će izgledati nova igra Horizon Forbidden West

28.05.2021.
u 14:10

Prvi nastavak osvojio je nebrojene nagrade te postao jedna od najprodavanijih igara u povijesti Playstationa

Horizon Forbidden West jedna je od najočekivanijih Playstationovih ekskluziva koja bi trebala izaći krajem godine. Ova role playing avantura prati Aloy, mladu ratnicu iz lovačkog plemena Nora koja živi na postapokaliptičnom teritoriju nekadašnjih Sjedinjenih američkih država. Kad neobična infekcija krene uništavati sve na što se prošiti, Aloy kreće na zapad, otkrivajući svjetove na koje njen narod još nije kročio, a nastanjuju ih začudna bića, opasni neprijatelji, te mehanička čudovišta koje može ukrotiti ili se s njima obračunati. 

Kako doznajemo, igra će pokrivati područja današnje Kalifornije, Utaha i Nevade, što uključuje i niz različitih ekosustava u kojima ćemo se morati snaći kako bismo preživjeli. Kažu i da će nova mapa biti mnogo veća od one koju smo istraživali u prvom nastavku, igri Horizon Zero Dawn iz 2017. godine. Podsjetimo, taj nastavak osvojio je nebrojene nagrade te postao jedna od najprodavanijih igara u povijesti Playstationa 4, koju je samo u prve dvije godine igralo više od deset milijuna ljudi, a i mi smo u njoj ostavili nekoliko mjeseci života.

Playstation je jutros objavio ekskluzivnih 14 minuta gameplaya nove igre, koja zaista djeluje moćno i uzbudljivo. Donosimo vam taj video, da prosudite sami!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije