Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
muzej grada zagreba
Povratak na članak

Otvoreno pismo djelatnika protiv imenovanja Ane Kutleše za ravnateljicu

Djelatnici Muzeja grada Zagreba uputili su otvoreno pismo u kojem protestiraju zbog odluke Upravnog vijeća Muzeja koje je gradonačelniku Tomaševiću za novu ravnateljicu predložilo Anu Kutleša iz Lokalne baze za osvježenje kulture Blok zbog nepoštovanja procedure. Njihovo pismo prenosimo u cijelosti.

Komentari 1

DU
Deleted user
13:03 05.11.2021.

Ne znam ništa o ovom prijeporu i nisam ni na čijoj strani, ali sviđa mi se ovo: " U Muzeju grada Zagreba rade 44 slobodnomisleće osobe ". To je tako različito i osvježavajuće za razliku od ostalih šturih priopćenja .nja . I oskudnih, i suhoparnih. "

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.