Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sajam knjiga

Otvoreni Dani libri!

Dani libri
Foto: VL
17.06.2016.
u 16:25

U petak, 17. lipnja, otvoren je najveći sajam knjiga u Dalmaciji – Dani libri u splitskom City Centeru one

Brojni posjetitelji Centra nisu propustili ovu priliku i odmah su se opskrbili brojnim knjigama koje je 13 najvećih domaćih izdavača ponudilo po popularnim cijenama. Veliki interes posjetitelja bio je za predstavljanje putopisa najuspješnijeg hrvatskog alpinista Stipe Božića, koji je govorio o svojim putovanjima i penjačkim ekspedicijama koje su pretvorene u hit putopise.

Dani libri traju cijeli vikend, a subota donosi brojna zanimljiva događanja. Ističemo promociju zbirke pjesama Arsena Dedića – Brod u Boci. Stihove Arsenovih bezvremenskih pjesama čitat će brojne poznate osobe.

Ne propustite Dane libri u City Centeru one Split!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije