Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izložba fotografija

Otvorena inspirativna izložba humanitarnog karaktera u tunelu Grič

Izložba Naš svijet je lijep
Foto: CEWE
1/8
09.04.2019.
u 09:14

Sve do 30. travnja unutrašnjost tunela krasit će 40 radova s najvećeg foto natječaja na svijetu 2017. godine - 'Our world is beautiful 2017' tvrtke CEWE koja je partner SOS Dječjeg sela Hrvatska.

SOS Dječje selo Hrvatska, u partnerstvu s tvrtkom CEWE, u ponedjeljak 1. travnja otvorilo je izložbu humanitarnog karaktera Naš svijet je lijep – Our World is Beautiful u tunelu Grič. Izložba je humanitarnog karaktera, pa tako, osim što posjetitelje inspirira da čuvaju ljepote prirode, motivira ih da pomognu djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, koja odrastaju u SOS Dječjem selu Hrvatska.

Građani i posjetitelji grada Zagreba tako su dobili dobar razlog da svoje gradske šetnje tijekom travnja usmjere prema tunelu Grič, gdje ih čeka postav inspirativnih fotografija, a ulaz je besplatan.

Izložba se odvija pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba g. Milana Bandića.

Foto: CEWE

Sve do 30. travnja unutrašnjost tunela krasit će 40 radova s najvećeg foto natječaja na svijetu 2017. godine - 'Our world is beautiful 2017' tvrtke CEWE koja je partner SOS Dječjeg sela Hrvatska.

 'SOS Dječje selo Hrvatska već 27 godina uspješno stvara brižan dom za djecu bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi. U našem radu imamo i veliku podršku građana, prijatelja i donatora. Hvala vam što nam pomažete i hvala našim parterima iz tvrtke CEWE što su omogućili ovu izložbu', izjavila je Višnja Tuškan-Krupić, nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska.

'Izložba fotografija u Tunelu Grič putem koje pomažemo SOS Dječje selo Hrvatska, kao i aktualni natječaj fotografija ‘CEWE photo award 2018/2019’, u kojem ćemo za svaku prijavljenu fotografiju organizaciji SOS-Kinderdorf International donirati 10 euro centa, je samo jedan od načina na koji pokušavamo globalno i lokalno pomoći ovu organizaciju. U tri godine, koliko surađujemo sa SOS Dječjim selom Hrvatska, izgradili smo lijepe uspomene u društvu djece, djelatnika i cijele SOS obitelji’, rekao je Igor Roth, regionalni direktor CEWE grupe.

Foto: CEWE

Prilikom razgledavanja posjetitelji će moći donirati SOS Dječje selo Hrvatska putem mobilne aplikacije i 2D kodova, a koji će biti postavljeni u tunelu Grič, te dati svoj doprinos sretnom i bezbrižnom odrastanju djece u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci.

Kako bi zaokružili cijelu akciju, sve fotografije hrvatskih autora bit će ponuđene na online aukciji koju će SOS Dječje selo Hrvatska provesti nakon završetka izložbe.

Stoga Vas još jednom pozivamo da tijekom travnja posjetite izložbu u tunelu Grič i pratite informacije o online aukciji.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije