Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darujemo 3x2 ulaznice

Osvojite ulaznice za Femi Kuti & The Positive Force na festivalu Orsula

Femi Kuti
Foto: Promo
1/2
10.07.2017.
u 12:57

Ne propustite provesti večer uz uzbudljive afričke ritmove na atraktivnoj lokaciji u Dubrovniku

Festival Orsula dovodi pionira Afro beata, velikog Femi Kutija, veliku Nigerijsku glazbenu zvijezdu i velikog borca za ljudska prava Afrikanaca. 

Femi Kuti 2010. izdaje album Africa for Africa, koji je dvaput nominiran za Grammyja, a sada dolazi u Dubrovnik sa svojim bendom od 13 članova i izvode mješavinu energetski nabijenog funka, jazza i tradicionalnih afričkih ritmova. Njegova verzija Afrobeata, stila koji je, njegov otac, Fela Kuti stvorio 70-ih godina spajanjem američkog funka s tradicionalnim afričkim ritmovima, mješavina je modernih dance stilova, jazz-a i afričkog bluesa s tekstovima sociopolitičke tematike.

Predgrupa Femi Kuti & The Positive Force će biti popularni beogradski bend Zemlja Gruva koji će predstaviti svoj novi album "Šta stvarno želiš?". 

Kako i sami znaju reći, njihova je svirka “strogo đuskanje do zadnje kapi znoja”, a takav je i novi album koji spaja elektroniku, funk, reggae, disco i soul, a neće izostati ni obrade hitova Dina Dvornika.

Koncert će se održati u utorak 11. 7. u Dubrovniku na festivalu Orsula. Čeka vas izvrsna zabava uz ples i afričke ritmove, a Večernji list troje sretnika daruje s dvije ulaznice!

Sve što je potrebno kako biste osvojili ulaznice jest poslati osobne podatke (ime i prezime, broj telefona te e-mail adresu) na marketing@vecernji.net pod nazivom ORSULA.

Troje sretnika koji prvi ostave sve potrebne podatke moći će uz svoje pratnje provesti večer uz velikog Femi Kutija na atraktivnoj lokaciji u Dubrovniku uz zarazne afričke ritmove!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije