Naslovnica Kultura 41. Dani satire Fadila Hadžića

Osvojite ulaznice za 41. 'Dane satire Fadila Hadžića'

Večernji list nastavlja darivati svojim čitateljima ulaznice i omogućuje im da budu dio ovog velikog festival satire!
16. lipnja 2017. u 21:10 0 komentara 279 prikaza
Satiričko kazalište Kerempuh
Foto: Promo

Dosad smo imali prilike vidjeti desetak predstava ovog velikog 41. Festivala »Dani satire Fadila Hadžića«, festivala koji je uspio okupiti 15 komediografskih i satiričkih djela hrvatske kazališne produkcije, uz sudjelovanje istaknutih produkcija iz Slovenije, Njemačke, Makedonije, Srbije i Crne Gore.

- Satiru oblikuje vrijeme i određuje mjesto gdje nastaje, ona proširuje granice i postavlja neugodna pitanja, i ona je onda mjesto gdje se na Danima satire susrećemo i kazališno propitujemo probleme koji nas muče – riječi su izbornice Udovičić Pleštine.

Večernji list nastavlja darivati svojim čitateljima ulaznice i omogućuje im da budu dio ovog velikog festival satire! I ovoga puta dijelimo pet puta po dvije ulaznice za ‘Ožalošćenu porodicu’’ te za ‘’Svršetak igre’’.

U subotu 17. lipnja ne propustite predstavu ‘’Noćni život’’. Tema ovog Vidićevog komada jesu različiti pokušaji otpora represivnom i depresivnom, a vrijeme, mjesto i nezadovoljstvo spojilo je ljude različitih generacija, društvenih statusa i životnih odabira. Zajednička im je izgubljenost u besperspektivnosti svakodnevice i potraga za emocijama te borba za ostvarenje vlastitog identiteta.

U nedjelju 18. lipnja na pozornicu stupa Makedonski naroden teatar sa predstavom Život je lijep. Obzirom na dramske prizore i dramaturške postavljenosti karaktera, razvoj radnje dramske naracija i strukture, riječ je o izvanredno napisanom dramskom tekstu, kompleksnom, kompaktnom, bez praznog hoda, s jakim dramaturškim fokusom na pitanje

„Tko i kako i zašto može/treba profitirati od samoubojstva jednog običnog čovjeka?

Sve što je potrebno kako biste osvojili ulaznice za jednu od predstava jest poslati svoje osobne podatke (ime i prezime, broj telefona te e-mail adresu) na marketing@vecernji.net pod nazivom NOĆNI ŽIVOT ili ŽIVOT JE LIJEP – ovisno o predstavi koju želite pogledati.

Desetero sretnika koji prvi ostave potrebne podatke uz odgovarajući naziv e-maila dobiva po dvije ulaznice! Pridružite nam se i doživite aktualne probleme sadašnjice na satiričan način!

Detonantno izgaranje
Neželjeno detonantno izgaranje
Što je famozni „misfire“ koji često spominju u Top Gearu i The Grand touru

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.