Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10x2 ulaznice

Osvojite ulaznice za 41. 'Dane satire Fadila Hadžića'

Satiričko kazalište Kerempuh
Foto: Promo
16.06.2017.
u 21:10

Večernji list nastavlja darivati svojim čitateljima ulaznice i omogućuje im da budu dio ovog velikog festival satire!

Dosad smo imali prilike vidjeti desetak predstava ovog velikog 41. Festivala »Dani satire Fadila Hadžića«, festivala koji je uspio okupiti 15 komediografskih i satiričkih djela hrvatske kazališne produkcije, uz sudjelovanje istaknutih produkcija iz Slovenije, Njemačke, Makedonije, Srbije i Crne Gore.

- Satiru oblikuje vrijeme i određuje mjesto gdje nastaje, ona proširuje granice i postavlja neugodna pitanja, i ona je onda mjesto gdje se na Danima satire susrećemo i kazališno propitujemo probleme koji nas muče – riječi su izbornice Udovičić Pleštine.

Večernji list nastavlja darivati svojim čitateljima ulaznice i omogućuje im da budu dio ovog velikog festival satire! I ovoga puta dijelimo pet puta po dvije ulaznice za ‘Ožalošćenu porodicu’’ te za ‘’Svršetak igre’’.

U subotu 17. lipnja ne propustite predstavu ‘’Noćni život’’. Tema ovog Vidićevog komada jesu različiti pokušaji otpora represivnom i depresivnom, a vrijeme, mjesto i nezadovoljstvo spojilo je ljude različitih generacija, društvenih statusa i životnih odabira. Zajednička im je izgubljenost u besperspektivnosti svakodnevice i potraga za emocijama te borba za ostvarenje vlastitog identiteta.

U nedjelju 18. lipnja na pozornicu stupa Makedonski naroden teatar sa predstavom Život je lijep. Obzirom na dramske prizore i dramaturške postavljenosti karaktera, razvoj radnje dramske naracija i strukture, riječ je o izvanredno napisanom dramskom tekstu, kompleksnom, kompaktnom, bez praznog hoda, s jakim dramaturškim fokusom na pitanje

„Tko i kako i zašto može/treba profitirati od samoubojstva jednog običnog čovjeka?

Sve što je potrebno kako biste osvojili ulaznice za jednu od predstava jest poslati svoje osobne podatke (ime i prezime, broj telefona te e-mail adresu) na marketing@vecernji.net pod nazivom NOĆNI ŽIVOT ili ŽIVOT JE LIJEP – ovisno o predstavi koju želite pogledati.

Desetero sretnika koji prvi ostave potrebne podatke uz odgovarajući naziv e-maila dobiva po dvije ulaznice! Pridružite nam se i doživite aktualne probleme sadašnjice na satiričan način!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije