Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Osvojite POKLON PAKET iz animiranog filma SNOOPY I CHARLIE BROWN PEANUTS FILM!

CineStar
PR
Autor
PR članak
05.12.2015.
u 15:00

Ulaznice za najslađi blagdanski film „Snoopy i Charlie Brown Peanuts film“ su u prodaji

Dođite u CineStar, fotografirajte se ispred Snoopy plakata i objavite fotografiju na CineStar Facebooku: CineStarCinemasHrvatska ili Instagramu: cinestarcinemas_hr uz #SnoopyuCineStaru. Potrudite se smisliti što originalniju fotografiju jer ćemo deset najboljih nagraditi LIMITED EDITION poklon paketom iz filma - još jedan savršen blagdanski poklon za vašeg mališana! Akcija traje od 5.12. do 20.12.2015. Više informacija na: www.blitz-cinestar.hr/osvoji-snoopy-poklon-paket

Ulaznice za najslađi blagdanski film „Snoopy i Charlie Brown Peanuts film“ su u prodaji, a film počinje s pretpremijernim prikazivanjem već od ovog vikenda 5.12. i 6.12. u CineStar kinima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?