Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradni natječaj

Osvojite karte za predstavu ZDRAV I ČIST DOM, TO JE BAŠ PO MOM

ZKM
Foto: ZKM
1/9
25.04.2019.
u 15:45

Povedite svoje najmlađe na edukativnu i zabavnu predstavu s obiljem glazbe i potaknite djecu na (proljetno) pospremanje!

Već dvije sezone predstava veseli djecu i roditelje, djedove i bake!
Video najavu možete pogledati ovdje.

Izvedbe: petak, 26.04. u 18 sati / subota, 27.04. u 18 sati / nedjelja, 28.04. u 11 sati

Cijena ulaznica je prigodna za vrijeme uskršnjih praznika te iznosi 20 kuna! Ulaznice možete rezervirati na broj telefona 01/4872 554, blagajna ZKM-a

Foto: ZKM

Više o predstavi:
Konfrontacijom dviju obitelji različitih higijenskih navada i standarda, predstava vodi djecu dedukcijskim postupkom do zaključka da je obitelj koja uredno čisti svoju kuću, ali i ima dobre prehrambene navike, daleko zdravija i sretnija nego obitelj koja živi kaotično.
Kroz interaktivnu izvedbu predstava potiče razumijevanje i prihvaćanje različitosti, odgovorno ponašanje prema drugom čovjeku, prirodi i okolišu, usvajanje higijenskih navika vrijednost komunikacije, ujedno progovarajući o suvremenim, tehnološkim načinima komunikacije, postajući svojevrsnim putokazom u svijetu u kojem djeca odrastaju.

Glumci: Jasmin Telalović, Milica Manojlović, Nataša Dangubić, Leon Dubroja,Hrvojka Begović, Zoran Čubrilo, Filip Nola, Vedran Živolić te polaznici Učilišta ZKM Marijeta Ugrina / Marija Lola Vukušić, Mislav Mirković / Lukas Ripli

Foto: ZKM

Večernji list i ZKM poklanjaju 5x2 ulaznice za predstavu Zdravi i čisti dom, to je baš po mom u subotu, 27.04. u 18 sati. Odgovorite na naše nagradno pitanje i provedite zabavnu noć u kazalištu.

Sretni dobitnici biti će objavljeni u petak, 26.4. do 14 sati.

Sretni dobitnici su:

Mia Popović 
Anita Bronić 
Siniša Tabak 
Antonio Patljak 
Ivana Brkljačić 

Čestitamo!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije