Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji edicija

Osvojite četvrtu knjigu iz biblioteke "Hrvatski moderni slikari"

tartaglia
06.01.2010.
u 13:41

Serija likovnih monografija Večernji edicije nastavlja se četvrtom knjigom iz biblioteke “Hrvatski moderni slikari” koja je od danas dostupna na kioscima.

Serija likovnih monografija Večernji edicije nastavlja se četvrtom knjigom iz biblioteke “Hrvatski moderni slikari” koja je od danas dostupna na kioscima. Na 112 stranica s više od stotinu reprodukcija naš ugledni povjesničar umjetnosti Igor Zidić donosi opsežan pregled lika i djela Marina Tartaglije, jednog od naših najvažnijih slikara 20. stoljeća. Nakon Bukovca, Račića, Juneka i Tartaglije, urednik Igor Zidić predstavit će najvažnije radove Šohaja, Plančića te mnogih drugih.

U nagradnoj igri dijelimo pet knjiga, a morali ste odgovoriti na nagradno pitanje koje godine se rodio Marino Tartaglia. Točan odgovor nalazio se pod slovom b, dakle 1894. godine. A točno su odgovorili i imali najviše sreće Stela Srpak, Jelena Kočić Ganić, Zoran Mirčevski, Suzana Ivezić i Patricija Burazin.
Čestitamo dobitnicima kojima nagrade stižu na kućne adrese.

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:24 30.12.2009.

Treba ti novac?? Zaradi novac klikanjem na reklame! Nećeš zaraditi tisuće kuna (barem ne u početku), ali i 100 kuna (20$) je također vrlo dobra zarada -----> http://www.neobux.com/?rh=4E696B6F6C6131343038 P.S. Ja sam dosad zaradio 86.15$ (430.75 kuna) ---> probaj jer nemašaš što izgubiti osim 3 minute svojeg vremena! -----> http://www.neobux.com/?rh=4E696B6F6C6131343038

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije