Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
festival

Osvoji borbeni komplet za dobru zabavu na Harteri

Hartera
10.06.2010.
u 13:31

Da bi zabava na festivalu bila što bolja, Večernji list će podijeliti pet borbenih kompleta za dobru zabavu. Svaki od njih uključuje po dvije ulaznice za Harteru te postavljen šator za dvije osobe u Tuborgovu festivalskom kampu.

Hartera festival, događanje koje se može podičiti naslovom najboljega hrvatskog festivala i jednog od deset najboljih malih festivala u Europi, od 10. do 12. lipnja održat će se u staroj riječkoj Tvornici papira.

Naravno, festivalske će poslastice biti servirane na Tuborgovoj glavnoj pozornici, a neki od tih slatkiša su Moderat, Atari Teenege Riot, Digitalism i Klaxonsi.  Da bi zabava na festivalu bila što bolja, Večernji list i Tuborg odlučili su podijeliti pet borbenih kompleta za dobru zabavu, a svaki od njih uključuju dvije ulaznice te postavljen šator za dvije osobe u festivalskom kampu.

Na jučerašnje pitanje koliko će izvođača svirati na Tuborgovoj pozornici u petak, točan odgovor je bio pod C - 5.

Borbeni komplet za dobru zabavu osvojili su: Vana Rabuzin, Ana Markulin, Ruža Jarnjak, Sanda Vrljić i Pascal Pretner. Dobitnici će biti telefonski obaviješteni o preuzimanju nagrada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije