Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osma Mahlerova
Povratak na članak

Osma Mahlerova s Gergijevim oduševila i zagrebačku publiku

Oko 7200 ljudi bilo je na koncertu Osme Mahlerove simfonije koju je 1100 izvođača izvelo u Areni. Zagrebačkom i Slovenskom filharmonijom dirigirao je Valerij Gergijev, a u publici su bili i hrvatski i slovenski predsjednici.

Komentari 2

VA
Valerija007
12:45 05.07.2011.

Koncert je bio predivan i kao što se kaže za pamćenje. Ostaje za pamćenje i tramvaji koji nisu vozili do rotora i cestovni krkljanac koji su imali za posljedicu redove za ulaz jer nije bilo otvoreno dovoljno prolaza kao io i 50-tak praznih stolica među VIP mjestima koje su očito iz gradonačelnikova ureda podijeljenje pogrešnim osobama. Karte se trebaju dijelti tako da se omogući njihov povrat odnosno potvrda ne dolaska, ako oni kojima je ukazna čast besplatnom ulaznicom, koja je inače koštala 800 kuna, nemaju afiniteta za jedan rijedak kulturni događaj.

VL
OD
otac_domovine
23:51 05.07.2011.

U moru kičeraja, raznih povorki i reality show-a ovakav veličanstveni kulturni događaj je ostao gotovo nezapažen za veliku većinu stanovništva. Mediji šta nam radite (s izuzetkom katoličkog radija gdje je non stop najavljivan).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.