Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posveta glumici
Povratak na članak

Osam filmova Mire Furlan u kinu Tuškanac

Zagrebačko kino Tuškanac organizira od 26. do 29. ožujka program posvećen nedavno preminuloj glumici Miri Furlan, s osam filmova u kojima je ostvarila zapažene uloge.

Komentari 3

DU
Deleted user
14:26 19.03.2021.

dok se u vojvodini hrvate progoni ...u zg se jugo filmovi prijazuju...ako je to kultura...to nema veze s kulturom to su memorandumska valerijanska podmetanja...a mk vjerojatno nije ni cula za hrvate subotice...itd

VL
DU
Deleted user
14:22 19.03.2021.

velicati nekoga tko nije mogao smisliti hrvatsku drzavu je degutantno...prosjecna ili ispodprosjecna gluma..zasto bas u zg...itd

VL
BE
berija
15:10 19.03.2021.

Dobro, zbog kojih je to pritisaka morala napustiti "ove prostore"? Je li ju tko tukao, čupao za kosu, silovao, pobio joj obitelj, zapalio kuću, pucao na nju? Velika glumica? Dajte jedan film u kojem ne vadi sise.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.