Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hnk u vašem kvartu

Operni prvaci arijama oduševili stanovnike Mamutice

Foto: HNK Zagreb
1/7
08.05.2020.
u 10:25

U sklopu projekta HNK u vašem kvartu, operni prvaci Ivana Lazar i Ozren Bilušić na platou kod Mamutice u Travnom izvodili su poznate operne arije.

Nakon što su prvakinja Opere Lana Kos i prvak Opere Ljubomir Puškarić uz klavirsku pratnju Nine Cossetto započeli program HNK u vašem kvartu u glazbenome paviljonu na Zrinjevcu, prvakinja Opere Ivana Lazar i prvak Opere Ozren Bilušić razveselili su u srijedu stanovnike zagrebačke Mamutice.

Na platou kod KUC-a Travno u izvođenju atraktivnih opernih arija pijanistici Nini Cossetto pridružili su se sopranistica Ivana Lazar i bas bariton Ozren Bilušić pjevajući neke od najljepših arija. Na reperotaru bila je arija Papagena iz Mozartove opere "Čarobna frula", arije iz Donizettijeve opere "Don Pasquale" te arija Musette iz Puccinijeve "La Bohème". 

Sljedeći nastup održat će se u subotu 9.svibnja s početkom u 20 sati, u Martićevoj ulici kod Bookse, a uz klavirsku pratnju Helene Borović operne arije će izvoditi prvakinja Opere Valentina Fijačko Kobić i nacionalna prvakinja Opere Dubravka Šeparović Mušović.

Sve do 16. svibnja zagrebački HNK obilazit će kvartove u Zagrebu pridržavajući se svih mjera opreza i preporučene distance.

Projekt HNK u vašem kvartu realiziran je u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar SandraEE79
SandraEE79
23:19 09.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije