Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Kazalište

Operni prvaci arijama oduševili stanovnike Mamutice

U sklopu projekta HNK u vašem kvartu, operni prvaci Ivana Lazar i Ozren Bilušić na platou kod Mamutice u Travnom izvodili su poznate operne arije.
08. svibnja 2020. u 10:25 1 komentara 134 prikaza
Foto: HNK Zagreb
Pogledajte galeriju 1/7

Nakon što su prvakinja Opere Lana Kos i prvak Opere Ljubomir Puškarić uz klavirsku pratnju Nine Cossetto započeli program HNK u vašem kvartu u glazbenome paviljonu na Zrinjevcu, prvakinja Opere Ivana Lazar i prvak Opere Ozren Bilušić razveselili su u srijedu stanovnike zagrebačke Mamutice.

Vedrana Klepica Ideja koju smo popušili da, ako dovoljno radiš, možeš uspjeti - jedna je velika laž

Na platou kod KUC-a Travno u izvođenju atraktivnih opernih arija pijanistici Nini Cossetto pridružili su se sopranistica Ivana Lazar i bas bariton Ozren Bilušić pjevajući neke od najljepših arija. Na reperotaru bila je arija Papagena iz Mozartove opere "Čarobna frula", arije iz Donizettijeve opere "Don Pasquale" te arija Musette iz Puccinijeve "La Bohème". 

Sljedeći nastup održat će se u subotu 9.svibnja s početkom u 20 sati, u Martićevoj ulici kod Bookse, a uz klavirsku pratnju Helene Borović operne arije će izvoditi prvakinja Opere Valentina Fijačko Kobić i nacionalna prvakinja Opere Dubravka Šeparović Mušović.

Sve do 16. svibnja zagrebački HNK obilazit će kvartove u Zagrebu pridržavajući se svih mjera opreza i preporučene distance.

Projekt HNK u vašem kvartu realiziran je u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba.

mutni poslovi državne tajnice
USKOK godinu dana prisluškivao kako Rimac tvrtkama sređuje dozvole i poticaje
Aircash
Uspješni
Prvi hrvatski fintech širi poslovanje na tržišta EU: Našu aplikaciju koristi više od 100.000 ljudi, a integrirani smo s velikim hrvatskim kompanijama
  • Avatar SandraEE79
    SandraEE79:

    w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b