Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Oliver Dragojević i Elvis Stanić uskoro u Lisinskom

oliver
Hrvoje Jelavić/Pixsell
16.11.2011.
u 12:41

Oliver će u Lisinskom ''prošetati'' kroz svoj bogati opus, a publika će imati priliku čuti kako zvuče "Vridilo je", "Jubavi mala" i druge pjesme u aranžmanima Elvisa Stanića

Nakon uspješne australske turneje i rasprodanog koncerta u Sydney Opera House, čime je zaokružio veliki san o nastupima u najprestižnijim svjetskim dvoranama, i nakon pune zagrebačke Arene prošle godine, Oliver će 28. studenog zapjevati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, na mjestu koje već naziva svojim drugim domom.

– Bilo je odlično. Fascinantno kakav je to prostor, dvorana za klasičnu glazbu, perfektne akustike. Sydney Opera House je svemir i prepoznaje se iz svemira, vizualno je drugačija od ostalih dvorana. Ipak, u Lisinskom se osjećam najugodnije i uskoro mu se vraćam – rekao je Oliver nakon koncerta u Sydneyju, u Glazbenom showu Dalibora Petka najavljujući svoj zagrebački koncert 28. studenog.

Uz pratnju vrhunskih glazbenika, predvođenih Elvisom Stanićem, Oliver će u Lisinskom ''prošetati'' kroz svoj bogati opus, a publika će imati priliku čuti kako zvuče "Vridilo je", "Jubavi mala", "Dao bi se kladit", "Galeb i ja", "Magdalena" i mnoge druge pjesme u aranžmanima Elvisa Stanića.

Iskusni morski vuk i Elvis Stanić Group udahnut će vam dašak Mediterana i učinit će ponedjeljak 28. studenog danom kojeg ćete se još dugo, dugo sjećati! Bez puno filozofije, bez puno efekata, osjetite Oliverovu glazbu u izvornom obliku, jednostavnu, iskrenu i nepatvorenu, baš kakav je i on sam.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije