Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još nije gotovo
Povratak na članak

Oja Kodar: Ne dam snimke Orsona Wellesa dok ne pokažu budžet!

Showtime želi dovršiti famoznu "Drugu stranu vjetra", ali udovica nije sigurna u ozbiljnost TV kompanije

Komentari 3

Avatar billybull
billybull
01:10 27.01.2011.

...nije joj ostavio novce, pa ona sada pokusava sama do njih doci....ne vjerujem u bilo kakav uspjeh filma, prvenstveno zbog starosti, i nepoznavanja autora od strane danasnje publike....za primjer, sjecate li se princa? mislim na auto, na nsu...strasna pila u svom vremenu...ali danas ga svaka korejska kia po svemu sisa 100%...welles ima ime u povijesti filma, ali tamo i spada....

VL
MP
mpusiu0107
09:14 27.01.2011.

billy Ovo mi zvuči ko tipično razmišljanje čovijeka koji sluša cajke, čita Nives Celzijus i Dinu Bubičića i gleda Transformere.......................takva djela imaju rok trajanja jer su šablonska i điđimiđi...........filmska, glazbena i književna umjetnost je nešto sasvim drugo i nema rokaka trajanja.....i ima jednaku popularnost od dana nastajanja pa sve do danas....................

VL
Avatar billybull
billybull
13:25 28.01.2011.

mpusiu0107, ne to je razmisljanje covjeka koji zivi na \"izvoru dogadanja\", a ne u hrvatskoj gdje treba cekati 5 godina da bilo sto aktuelno doprije do ljudi...naprotiv meni tvoje razmisljanje zvuci kao razmisljanje snoba iz zagrebacke bogoviceve koji iz nevjerovatne dosade i apatije izlaz pokusava pronaci u trazenju dubljih odgovora...koji, naravno, ne postoje...filmovi o. wellesa jesu bili sto su bili u svoje vrijeme, i to zato jer su nastali u to svoje vrijeme... danas su samo povijest...da ne ponavljam usporedbu s princem....uz put, kak ti se da toliko puta logirati se i sebi stiskati pluseve a meni minuseve?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.