Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stih u regiji

Od srijede u Zagrebu festival poezije Stih u regiji

akademik zvonimir mrkonjić na stihu u regiji
arhiv vl
06.06.2011.
u 14:01

U srijedu u 19 sati u Knjižnici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu počinje drugo izdanje festivala Stih u regiji. Predviđeno je čitanje poezije, ali i okrugli stol na temu Stvarnosnog pjesništva

Od srijede do petka u Knjižnici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu održava se drugi po redu festival Stih u regiji. Među gostima su i Radmila Lazić, Admiral Mahić, Faruk Šehić, Zvonimir Mrkonjić, Tonko Maroević, Zoran Kršul, Branko Maleš, Sonja Manojlović, Ivan Herceg, Robert Roklicer, Darija Žilić, Jelena Nelević, Jovica Ivanovski, Branimir Bošnjak, Kemal Mujičić Artnam... Festival čiji je direktor Ervin Jahić, a organizator Hrvatsko društvo pisaca, počinje u srijedu, 8. lipnja u 19 sati, dok će se u četvrtak u 19 sati održati i tribina posvećena stvarnosnoj poeziji. U petak u 11 sati najavljena je pjesnička matineja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije