Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politička elita na baletu

Obiteljsko druženje Milanovića i obitelji Jandroković. Što ih veže?

Zagreb: Poznati na premijeri baletne predstave "Ponos i predrasude"
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/4
08.11.2020.
u 11:52

U HNK Zagreb na premijeri baleta "Ponos i predrasude" okupili se brojni poznati

Premijera baleta "Ponos i predrasude" u HNK Zagreb privukla je brojne poznate i političku elitu.

U loži HNK tako su skupa sjedili predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković i supruga Sonja te supruga predsjednika Zorana Milanovića Sanja Musić Milanović sa njihovim sinom. 

Bila je to za njih svojevrsna obiteljska večer jer Jandrokovićeva supruga Sonja je Milanovićeva sestrična, odnosno kći predsjednikova ujaka. 

Presjednik Sabora, a ni Milanović to baš ne spominju u javnosti, samo je Jandroković  jednom rekao da se ta njihova obiteljska strana ne okuplja baš često.

Predstavu su pratile i ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek i direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba Martina Bienenfeld.

Komentara 5

AB
abendblatt
13:59 08.11.2020.

A Zoki u Slovenskoj 9, da se ne baci i ne prolije dobra kapljica.

BR
Brankko
23:13 08.11.2020.

Ovo ne spada u vijesti iz kulture.

Avatar rubinet
rubinet
22:39 08.11.2020.

Znači......jedu ,piju,,zabavljaju se..a za javnost se kao svađaju ...Predstava za naivce.....Zato se ja puno ne uzbuđujem niti oko jednog niti drugog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije