Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muzej Mimara

O kulturi, jeziku, gastronomiji... uz koncert taiko bubnjeva na Danu Japana

Dan Japana
Foto: ilustracija
26.09.2014.
u 16:47

Modno osvješteni nikako ne bi smjeli propustiti Cosplay i Harajuku Fashion Show, a sve one koji žele pobliže upoznati japanski jezik to će moći učiniti na kratkome tečaju japanskog jezika!

U sklopu Japanske kulturne jeseni, u subotu, 27. rujna, u Muzeju Mimara će se obilježiti kulturna manifestacija Dan Japana, a od ponedjeljka, 29. rujna, u kinu 'Tuškanac' kreće Ciklus japanskog filma

Manifestaciju će u 13 sati ispred muzeja otvoriti Negova Ekselencija Keiji Ide, veleposlanik Japana, nakon čega slijedi koncert japanskih taiko bubnjeva u izvedbi ansambla Kiyo Kito Taiko. Nakon toga održat će se predavanje o japanskoj kulturi, demonstrati izrada ikebane, borilačke vještine, predstaviti japanska kuhinja... 

Modno osvješteni nikako ne bi smjeli propustiti Cosplay i Harajuku Fashion Show, a sve one koji žele pobliže upoznati japanski jezik to će moći učiniti na kratkome tečaju japanskog jezika!

>> Bubnjarska senzacija nastavlja turneju u Zadru i Splitu

>> Dan Japana u Mimari, ciklus japanskog filma u Tuškancu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije