Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Charles Dickens konačno u kinima

Novo remek-djelo redatelja/glumca Ralpha Fiennesa „Nevidljiva žena“ stigao u Cineplexx kina

Invisible woman u kinima
Foto: PR FOTO
1/2
07.11.2014.
u 16:51

Jedan od najgledanijih filmova s ovogodišnje osme po redu revije dobrog filma MAXtv Filmomanija – „Nevidljiva žena“ – od danas konačno kreće sa službenom kino distribucijom.

Ekskluzivno u Cineplexx kinima možete pogledati novo remek-djelo redatelja/glumca Ralpha Fiennesa u kojem su, uz ovog za Oscara nominiranog glumca, glavne uloge ostvarili Felicity Jones i Kristin Scott Thomas.

Ralph Fiennes je Charles Dickens, jedan od najpoznatijih književnih autora svih vremena. Dickens se nalazi zarobljen u braku bez ljubavi s lojalnom i odanom suprugom koja mu bezuvjetno vjeruje, ali u isto vrijeme i izražava sumnje u njegovo ponašanje. U posljednje je vrijeme, naime, Charlesu Dickensu pažnju zaokupila mlada glumica Nelly (Felicity Jones). Premda su njihove životne pozicije u kojima se nalaze i žive nespojive, njih dvoje ne mogu sakriti svoje osjećaje koje gaje jedno prema drugome. Između njih započinje afera koju su za cijelog svog života držali u tajnosti. Ova veza postala je jednom od najvećih ljubavnih priča u povijesti književnosti, inspirirajući razne špekulacije zasnovane na utemeljenim činjenicama...

Ralph Fiennes širokoj publici vjerojatno je najpoznatiji po ulogama okrutnog nacističkog zločinca Amona Goethea iz Spielbergove „Schindlerove liste“ i istraživača i vječnog romantika Laszla Almasyja iz Minghellinog „Engleskog pacijenta“. U posljednje vrijeme, Fiennes se okrenuo i filmskoj režiji, a njegov redateljski prvijenac „Koriolan“ (kojeg je domaća publika također imala prilike vidjeti prije dvije godine) pobrao je hvalospjeve kritike i poharao filmske festivale diljem svijeta. Njegov novi redateljski uradak „Nevidljiva žena“ također je prikazan na nekoliko prestižnih svjetskih filmskih festivala, a nominiran je za nagrade Oscar i BAFTA.

Kako se Ralph Fiennes snašao u ulozi Charlesa Dickensa možete provjeriti već od danas u Cineplexx kinima u filmu „Nevidljiva žena“.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije