Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi film Brešana
Povratak na članak

Novi rekord – više od 33 tisuće ljudi na "Svećenikovoj djeci"

Što je po redatelju presudilo: kvaliteta filma, reklama, određene sličnosti sa zahuktalom temom zdravstvenog odgoja? – Sigurno je da nijedan film ne ovisi samo o talentu redatelja nego i o trenutku prikazivanja – kaže Brešan.

Komentari 5

JP
josip-plemeniti-broz
22:14 07.01.2013.

vrhunac jos moze biti samo bresanov autofelacio

VL
DJ
djonko
22:35 07.01.2013.

Upravo sam se vratio iz kina i na moju ogromnu žalost dio sam ove statistike enormne gledanosti ovog filma. Još se ne mogu oteti dojmu da sam za ovo dao 30 kn. Redatelj kojemu je domet humora da netko prne napiše scenarij i još za to dobije sredstva HAVC-a odnosno države. Jadna smo nacija i država kad su nam ovakvi filmovi najgledaniji. Jedini osjećaj koji sam imao kad sam izišao iz kina je bio osjećaj da me netko dobro prevario i nasamario. Brešan, nikad više.

VL
AU
autoritet
22:53 07.01.2013.

Ova brojka dokazuje da je idiotizacija Hrvata uspješno privedena kraju.

VL
JP
josip-plemeniti-broz
23:28 07.01.2013.

nema bresan dovoljno talenta da stigne severinu

VL
SE
serđo
11:37 08.01.2013.

i to će proći.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.