Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Erotska fikcija

Novi nastavak serijala Crossfire - roman U tebi

nova knjiga,U tebi, Sylvia Day,
arhiva Znanje
11.04.2013.
u 10:21

Gideon Cross shvaća je da je Eva jedina koja ga može razumjeti. Ona je jedina koja je u stanju otkriti tajne iz njegove prošlosti i osloboditi ga

Crossfire serijal američke spisateljice ljubavnih romana Sylvie Day jedan je od najuspješnijih serijala u žanru erotske fikcije ikada, te jedini serijal koji se primakao svjetskom fenomenu kojeg je započeos romanom 50 nijanski sive autorice E. L. James.  Postavši u kratkom roku globalna književna senzacija, Crossfire je pokorio svjetsko izdavačko tržište. Prvi roman ovog serijala - Pred tobom -  najbrže je prodana knjiga u posljednjih deset godina u izdavačkoj kući Penguin Books, dok se u SAD-u preko 10 tjedana zadržao na popisu najprodavanijih knjiga New York Timesa.

Priča je to o strastvenom i  opsesivnom odnosu  Eve i Gideona koji je započeo u prvom dijelu serijala. U drugoj knjizi Crossfire serijala, Gideon Cross shvaća je da je Eva jedina koja ga može razumjeti. Ona je jedina koja je u stanju otkriti tajne iz njegove prošlosti i osloboditi ga. Glad i potreba, plamteća žudnja koja raste sa svakim novim dodirom, potpuno ih je usisala u vrtlog međusobne ovisnosti. Kada su razdvojeni samo jedan dan, i Gideon i Eva osjećaju prazninu i ništavilo. Njihova ljubav opasna je i opsesivna, ali i spremna na najveću žrtvu koja može otjerati sve demone...

Roman U tebi u hrvatskom izdanju objavila je nakladnička kuća Znanja, u prijevodu Lidije Milenkov-Ečimović. Knjiga je od ovog tjedna dostupna je u prodaji u knjižarama, Tisak media centrima i na kioscima Tiska i Slobodne Dalmacije po cijeni od 59,90 kn.

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije