Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povijesni rezultat

Novi film o Jamesu Bondu već ruši rekorde zarade

james bond
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
30.10.2015.
u 07:37

"Spectre" je zaradio 9,2 milijuna dolara već prvog dana prikazivanja u Britaniji. To je najbolji rezultat koji je ijedan film zaradio u povijesti britanskog 'box officea'.

Novi film o Jamesu Bondu već ruši rekorde na britanskim kinoblagajnama. "Spectre" s Danielom Craigom po četvrti put kao Jamesom Bondom zaradio je 9,2 milijuna dolara već prvog dana prikazivanja u Britaniji.  To je najbolji rezultat koji je ijedan film zaradio u povijesti britanskog ''box officea''.

Prvog dana prikazivanja u Britaniji "Spectre" je zaradio više nego njegov prethodnik "Skyfall", koji je na kraju sa 1,1 milijardom dolara na globalnoj razini financijski najuspješniji Bond svih vremena.

U ostalom dijelu svijeta "Spectre" će u distribuciju početkom studenoga. Svjetska pretpremijera bila je u Londonu u ponedjeljak, u film je u nazočnosti glumačke postave promoviran i u Rimu u utorak i u Berlinu u srijedu navečer. 

>>Glamurozna premijera: Craig zablistao u društvu svojih predivnih kolegica

>>Evo kako je Craig reagirao kada je novinar Monicu Bellucci nazvao starijom damom!

Komentara 2

Avatar Pavel ic
Pavel ic
11:37 30.10.2015.

najgluplji filmovi na svijetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije