Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snježana Abramović Milković

Novca nema, ali činimo sve da kulturna ponuda Zagreba ostane na nivou

17.02.2022.
u 16:40

Živimo u vremenima koja imaju sve samo ne idealnu perspektivu budućnosti, prijeti nam rat na rubu Europe, zakasnili smo spriječiti klimatske promjene, nema više ugodne pozicije postojanja u svakodnevnoj rutini... I zato svi mi jako brzo moramo podignuti razinu svijesti. I to je, smatram, jedan od glavnih zadataka kazališta danas, poručuje ravnateljica zagrebačkog kazališta koje je u posljednjih sedam godina primilo 67 nagrada i ostvarilo više od stotinu gostovanja, a ne predaje se ni u koronakrizi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?