Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poetska invazija

Nova zbirka poezije Sonje Manojlović u izdanju HDP-a

sonja manojlović
antonio bronic/vecernji list
06.01.2013.
u 12:29

Među šest novoobjavljenih zbirki poezije koje je objavilo Hrvatsko društvo pisaca nalazi se i knjiga "A sa šest labradora na more putovat ću" Sonje Manojlović. Knjigu je već predstavila u Makedoniji.

Agilna biblioteka poezije HDP-a objavila je novih šest zbirki poezije. Tu su “Zvekirom po čelu” Seada Begovića, “Ostatak svijeta” Ivice Đikića, “Mi putnici, antikvari smrtnosti” Neda D. Ilića, “Mjesto gdje prestaje prostor” Marije Lamot, “A sa šest labradora na more putovat ću” Sonje Manojlović (na slici) i “Coelacanth” Drage Štambuka. Biblioteku uređuju Ervin Jahić i Ivan Herceg. Sonja Manojlović svoju je zbirku već predstavila u Makedoniji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije