Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izložba

Njemački portreti iz ranog 16. stoljeća pred bečkom publikom

Rad Albrechta Dürera
arhiva VL
04.06.2011.
u 13:50

Izložba se temelji na portretima majstora Albrechta Dürera, ali i Lucasa Cranacha i Hansa Holbeina. Posjetitelji će moći vidjeti 140 djela, mahom iz kolekcije bečkog muzeja, ali i umjetnine posuđene iz svjetskih muzeja

Beč ponovno ima izložbu za likovne  sladokusce. Tamošnji Muzej povijesti umjetnosti do početka rujna izlaže njemačku portretnu umjetnost iz ranog 16. stoljeća. Do sada njemački portreti iz tog razdoblja još nisu izlagani na samostalnoj izložbi. Bečka atraktivna izložba bazirana je na portretima majstora Albrechta Dürera, ali i Lucasa Cranacha i Hansa Holbeina. Posjetitelji će moći vidjeti 140 djela, mahom iz kolekcije bečkog muzeja, ali i umjetnine posuđene iz svjetskih muzeja kao što su British Museum iz Londona ili pak Metropolitan Museum of Art iz New Yorka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije