Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikola Đuričko
Povratak na članak

'Političari i dalje sviraju u tu staru žicu nacionalizma koju povremeno žešće raspale'

Srpskog glumca u Zagreb je dovela hrvatska premijera stand-upa “Sve što ste oduvek hteli da znate o Džoniju, a niste smeli da ga pitate”

Komentari 10

GU
Gustirna
14:54 05.03.2018.

Pa ta gde si bre nikola...nisi se zapitao koje boje su ovi koji su te doveli...crveni naravno...oni su inteternacionalisti...dok im se isplati...a onda tko da vise...

VL
DU
Deleted user
17:16 05.03.2018.

Ajde bre ne lupaj.

VL
NE
Neutralac
16:51 05.03.2018.

Cini se da je taj neki ekvivalent Pusica u Srbiji... da sam Srbin naravno da ga ne bih volio.... no naprijatelj naseg neprijatelja je nase prijatelj.... ha ha...

VL
DU
Deleted user
16:47 05.03.2018.

Vidi ga kako je odmah našao antisrbina upotpuniti i sa antihrvatom. Ne brini se ti o hrvatima i o antihrvatima. Ti educiraj svoje. Nisu političari ti koji tu i tamo drmnu u žicu nacionalizma nego smo mi iz naroda ti koji je drmnemo svaki put kad nam neki srbin umjetnik i liberal (pogotovo oni koji su veličarli SLobin fašistički režim kao npr. Bora Čorba ili Balašević) govore o tome kako nemam pravo biti nacionalisti. Hrvati jesu nacionalisti i imaju pravo biti nacionalisti. Ali mi tu stajemo, a srbi idu i korak dalje pa su i šovinisti i zato su pokušali potjerati sve nesrbe sa prostora koje su smatrali svojima! U svakom slučaju kad čujem nekog srbina da priča o liberalizmu, to mi zvuči kao da mi Hitler drži predavanje o sramoti nacističkih logora!

VL
Avatar Nemaproblema
Nemaproblema
07:59 25.03.2018.

Đuričko je na vezu postao glumac. Jedino što ume da odglumi je beogradski sleng kojim se služi i kad priča sa susedima. Sa njim i njegovom generacijom je počela smrt stare garde srpskih i jugoslovenskih glumaca, koji su umeli da naprave maestralne improvizacije. Ali dobro, bar znate da je intervju bio iskren jer on ne ume da glumi.

VL
Avatar Ashley
Ashley
14:39 05.03.2018.

Ono sto ce poboljsati odnose Hrvata i Srba nisu politicari niti rock & roll nego dva naroda koja ce se okrenuti krscanskoj vjeri i Bogu.

VL
DU
Deleted user
14:34 05.03.2018.

Pametno covjek zbori!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.