Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pučki teatar

"Nije bila peta, bila je deveta" najbolja predstava u Omišu

omis
Arhiva festivala
03.07.2011.
u 19:15

Nagrada za najbolju predstavu pripala je predstavi Hrvatskoga narodnoga kazališta iz Zadra "Nije bila peta, bila je deveta“

Završen je 11. Festival pučkog teatra Omišalj – Čavle manifestacija, a tri su nagrađene predstave. 

Nagrada za najbolju predstavu pripala je predstavi Hrvatskoga narodnoga kazališta iz Zadra "Nije bila peta, bila je deveta“. Drugu nagradu dobila je predstava "Furbačona" u izvođenju  Istarskoga narodnoga kazališta iz Pule. Treća nagrada pripala je predstavi Beogradskog dramskog pozorišta "X+Y=0“.

Kako kaže Anivija Baldigara iz Centra za kulturu Općine Omišalj, ovaj se festival održava već punih 11 godina, a odraz je prijateljstva i kulturne suradnje dviju sredina bogate kulturne tradicije. Općine Omišalj i Čavle nastoje ponuditi širok spektar kulturnih programa i obogatiti društveni život stanovnika oba grada.  Festival pučkog teatra Omišalj – Čavle najveći je djelić dobre ponude kulturnih sadržaja.  Sredstva za realizaciju Festivala osigurale su Općina Omišalj, Općina Čavle i Turistička zajednica Općine Omišalj. Potporu pruža i Ministarstvo kulture RH i Primorsko-goranska županija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije