Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Nezapamćen kaos na HTV-u: Na jednog novinara četiri urednika

Velike HTV-ove Zvijezde Denis Latin i Branimir Bilić ne mogu dobiti svoje emisije ni na jednom od četiri programa nacionalne TV kojom sada haraju politički podobni amateri što vode negledljive emisije.

Komentari 22

AS
asi2013
09:56 19.01.2014.

Što se tiče političkih emisija, većina je splaćina! Jedine emisije koje gledam jest Marko Jurić, Ozana iz Oluje, Bujanac, neke emisije Vinkovaca. Jedno je sigurno! Političke emisije sa HTV nisam odavno pogledao, a nije mnogo bolji RTL i Nova. Žalosnoo je to da naletim na Josipovića i njegove partizane. On jest predsjednik Hrvatske, poštivam glasove koje je dobio, ali on nije moj predsjednik. On je mene sa svojim petokrakama, Perkovićima i zmijama svršena stvar.

VL
AB
abendblatt
10:26 19.01.2014.

Lustraciju treba poceti na HRT-u, pa zatimu pravosudju i t.d., bez rekonstrukcije HRT ne moze efikasno funkcionirati.

VL
ST
stjepanrdc
10:11 19.01.2014.

Latinu svakako treba zabraniti na svim tv jer siri govor mrznje!

VL
BI
budimo_iskreni
09:49 19.01.2014.

odlična analiza stanja na hrt-u! lijek je poznat: konačno odreknuće radmana & co i konačan bijeg od televizije 70-ih koja može biti sve samo ne uzor glavnom ravnatelju javne televizije...

VL
KR
kresimirn
11:07 19.01.2014.

zaboravili ste nadopisati, koliko ima pomocnika glavnog meteorologa na hrtu, to pogledajte

VL
Avatar puky
puky
09:45 19.01.2014.

... a koliko udbaša i ostalih partijskih špija? ... strava ...

VL
KR
KroničarHr
09:55 19.01.2014.

Izvrsno Starčević. Tko zna - zna!

VL
L0
luena 01
11:29 19.01.2014.

Na jednog radnika HRTva cetiri radnika ,eto vam dokaz da HRT nije nista drugo do ustanova od medijske kuce za uhljebljavanje radmanovih podobnika... Ugasit ju jer samo tomu i sluzi...

VL
ST
stefj
11:22 19.01.2014.

"...TV kojom sada haraju politički podobni amateri što vode negledljive emisije." Jako dobra konstatacija, to je srž problema. U takvom okruženju, gdje program rade partijski aktivisti, gdje postoji stalan pritisak vlasti i gdje je važnije svidjeti se velikom vođi nego napraviti dobru emisiju, niti ne može biti bolje. Ni za Tuđmana ni za HDZ-a, čak ni za Račana nije bila ovakva medijska kontrola državne televizije i tiskanih medija. Baš me zanima da li će im to pomoći kod slijedećih izbora.

VL
Avatar marijaija
marijaija
11:21 19.01.2014.

Imam zavrsenu gimnaziju i nikad dovrsenu visu skolu nijevaznokoju, ali sam imao sricu imati za profesore izvrsne poznavatelje hrvatskog jezika koji su nas ucili da pricati doma mozemo kako hocemo, ali za vanjski svit iskljucivo hrvatski. - Pratite dnevnik zagrebackeke tv, oni dobro govore . - Dakle, DNEVNIK ZAGREBACKE TV. Sada kad imamo nasu HRVATSKU televiziju, kamo je nestao hrvatski jezik?

VL
PE
pessimus
09:49 19.01.2014.

starčevića za ravnatelja htv-a! usput bih ga pitao. jesu li cia, mosad, mi6, kgb...i ine tajne službe manje zloglasne od one koju starčević navodi u ovom svom napisu? mislim da sve tajne službe svih država ovog svijeta (pa i onihh banana država) služe istoj svrsi i koriste iste metode djelovanja.

VL
Avatar GERO2
GERO2
12:27 19.01.2014.

Uvedeno opet Samoupravljanje,jer Vlada i onako ne zna upravljati nicim.Dokaz stanja u Zemlji.

VL
MO
mojazemlja
13:24 19.01.2014.

TV-sramota

VL
CR
crniohhelo
11:12 20.01.2014.

Na jednog novinara cetiri urednika, TO zvuci tako kako se ponekad pitamo u sali zasto uvijek idu tri policajca zajedno i odgovor je da jedan policist zna pisati drugi zna citati a treci zna govoriti, Ali u ovome slucaju novinaraa gdje na jednoga novinara cetiri urednika dodju neznamo dalje, da nije tako tragicno bilo bi mozda smijesno, za koga, sigurno ne za novinare, za nas / narod / bi to onda Automatski znacilo na jedno radno mjesto trebamo onda cetiri urednika / kontrolora / mozemo njih tako zvati ili ne to je pitanje, ali od ovoga momenta postaje to sve zanimljije jer postavlja SE automatski pitanje koliko onda na cetiri urednika / kontrolora / dodje i kako iz ovoga slucaja vidimo mi mozemo TU igru dalje igrati tako dugo dok SE ne pitamo za cijeli smisao te igre jer od tog momenta nije vise to tako smjesno, pitanje SE postavlja u kakvome sistemu zivimo mi, zelimo mi zivjeti u takvome sistemu, taj odgovor lezi kod nas, kod svakoga pojedinca, samo SA odgovorom ne predugo cekati.

VL
OB
Objektivno...
11:46 19.01.2014.

Ne bih se složio da je dvojac Labirinta - neuvjerljiv!? Najbolja novinarka Latinice koju sada imamo prilike i vidjeti je po meni i više nego uvjerljiva... Što treba napraviti da bude uvjerljivija? Pa kad vas pogleda onako izravno u kameru... trnci me prođu... I njen kolega osim što malo fr ff rlj... ali, kakvih tek ima...

VL
SJ
Sve je uzalud
10:57 19.01.2014.

...............uključite ga u Ponos Hrvatske....sa ostalima iz Sabora..........

VL
AR
arjavas
09:39 19.01.2014.

I dalje politiziranje bez ozbiljnih TV kritika. Zakaj je Bujancu dao 4 vijenca ? Valjda zato kaj je ovaj uspješni diler droge ili zato kaj je razgovaral sa notornim primitivčinom Vukojevićem ? Kao da Perković nije Vukojevića učio špijunskim poslovimaima dok je ovaj radio u MUP-u , a kasnije iste poslove u ministarstvu vanjskih poslova .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.