Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
red do kule lotršćak
Povratak na članak

Neviđen interes: Picassa prvu večer posjetilo 7000 ljudi

Uz neviđen interes Zagrepčana u Klovićevim je dvorima otvorena izložba ”Remek djela iz muzeja Picasso”.

Komentari 4

BF
brujo flo
12:06 25.03.2013.

Da mi daju dnevnicu nebi išao sa ovom ruljom na otvaranje.Za par dana neće biti nikoga i za 70 kuna moći ću u miru uzivati u jednom od najvećih umjetnika 20.st.

VL
Avatar ciril
ciril
13:36 24.03.2013.

A koliko nas je kostala ova izlozba?

VL
Avatar bluestar
bluestar
13:53 24.03.2013.

Mali podsjetnik: kad je trebalo maknuti Vesnu Kusin, stavljalo joj se na teret da, unatoč tome što ima dobre financijske rezultate, "svoje prezentacije zasniva na posuđivanju izložaka, što predstavlja zaustavljanje razvoja i procesa otvaranja galerije Klovićevi dvori prema suvremenim kulturnim i umjetničkim fenomenima". Što se cijene tiče, ministrica Violić je izjavila da su "troškovi izložbe deset puta veći od ukupnoga hrvatskoga proračuna za kulturu". Treba li što dodati?

VL
MA
matildica
20:02 24.03.2013.

o čemu se tu raspravlja tko voli nek izvoli troškove če ionako pokriti publika

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.