Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"ŠAVOVI"
Povratak na članak

Nestale bebe u Srbiji traži oko 500 obitelji. Nijedna priča nije riješena

Film “Šavovi” o krađi novorođenčadi snimljen je po stvarnim događajima, o čemu se desetljećima šutjelo. Roditeljima bi bilo rečeno da su djeca umrla nakon porođaja. Poslije ovog filma o toj temi se više piše, a majke nestale djece konačno su dobile glas.

Komentari 1

BO
bozzika
13:04 26.07.2019.

Zalosno i pohvalno! Zalosno što su ljudima krali djecu da bi sebi đepove napunili ali sto ocekovati od naroda koji je i za vrijeme rata zarobljenike odvodio u bolnice te im vadio organe i prodavali da bi sebi đepove napunili ali tako su i svi političari ovoga podneblja pa valjda prodali bi sve za svoje dobro pa onda je za očekivati da ima talog naroda kad za take i glasamo, a pohvalno, e to je što je napokon netko upozorio i to na pravi način, prenijeo u film i sad će ljudi moći inzistirati da budu uz svoju djecu bar muški roditelji(jer majke poslije poroda nisu u mogućnosti da se miču) jer imaju valjan razlog da djecu ne ispuštaju iz vida.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.