Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U četiri grada

Ne propustite vikend na Prvom hrvatskom festivalu knjiga

Slavenka Drakulić
arhiva VL
19.05.2012.
u 07:20

Subotnja večer je rezervirana za glavno pitanje Festivala, a na Što čitaš odgovaraju: Slavenka Drakulić, Zoran Ferić i Mima Simić. Zatim stiže gost William Engdahl, autor svjetskog bestsellera \"Mitovi, laži i ratovi za naftu\"

Prvi hrvatski festival knjhiga pripremio je posebno bogat program za vikend. Tako u subotu, 19. svibnja,  u Zagrebu program počinje u posdne, s programom Željke Mezić: Sretan put kroz likovnu radionicu za djecu (Mozaik knjiga), dok je termin od 15 do 16 sati razerviran za Branimira Tuđana i  Krav maga za život. Govore  Branimir Tuđan, Dražen Lalić, Sandra Pocrnić Mlakar, a promocija i demonstracija vještine je u  prostorijama kluba Krav maga Zagreb na Zagrebačkom velesajmu, u paviljonu 25.

Večer je rezervirana za glavno pitanje Festivala, a na Što čitaš odgovaraju: Slavenka Drakulić, Zoran Ferić i Mima Simić. Od 20 do 21 sat u gostima Festivala je  William Engdahl, autor svjetskog bestsellera \"Mitovi, laži i ratovi za naftu\", knjige koju je kod nas izdao Profil.  Uz samog Engdahla o knjizi govore: Igor Tabak, Mislav Bago, Stjepan Ravić.

Na Festivalu u Splitu u 20 sati Aleksandra Kardum predstavlja svoju knjigu \"Pratim te\" (Profil), a u tome joj pomaže  Nebojša Lujanović. U Rijeci, u 20 sati je promocija knjige  Kristine Posilović \"Canto Azzuro\" (ICR) na kojoj razgovaraju Kristina Posilović i Dejan Durić. Osijek pak najavljuje ljubavnu temu. Oni su u pitanje Što čitaš dodali Štočitaš kad  čitaš o ljubavi?, a o tome govore: Ruška Stojanović Nikolašević, Davor Špišić i Dario Topić.Razgovor moderira  Helena Sablić Tomić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije