Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUH BOŽIĆA

Ne propustite večeras veliki Božićni koncert

Vanda Winter
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
11.12.2015.
u 08:15

Prekrasne melodije koje nagovještavaju slavljenički ugođaj poslušajte danas u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog

Svestrana glumica i glazbenica Vanda Winter veseli se što će u Lisinskom pjevati „All I Want For Christmas“ Mariah Carey jer je to jedna od prvih pjesama koje je izvodila na raznim školskim produkcijama te je za nju posebno sentimentalno vezana. Nadolazećim blagdanima posebno se veseli jer će se tih dana potpuno posvetiti obitelji, darivanju, kolačima i ostalim običajima.

Hrvatski glazbenici s dugogodišnjim iskustvom na sceni pridonijet će božićnoj čaroliji, a to su Tony Cetinski, Vanna, Željko Bebek i Goran Karan. Kako bi upotpunili koncert, i kazališni izvođači Komedije, primjerice Đani Stipaničev, Danijela Pintarić i Sandra Bagarić, zapjevat će najljepše božićne pjesme. Poslušajte španjolski božićni hit „Felice navidad“ u izvedbi poznate kubanske pjevačice Olvido Ruiz Castellanos. Na koncertu će zapjevat i dječji zbor, a program će voditi Igor Mešin i Jasna Palić Picukarić.

Ne propustite ovaj događaj koji će blagdanskoj atmosferi dati čaroban ugođaj, stoga svoje ulaznice osigurajte na vrijeme.

Ulaznice za ovaj božićni spektakl možete kupiti u sustavu ulaznice.hr, na blagajni dvorane Lisinski ili ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije