Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVEČANA 100. IZVEDBA 'RITINE ŠKOLE'

Nataša Janjić i Marko Torjanac proslavili 100. 'Ritinu školu'

Nataša Janjić i Marko Torjanac
Foto: Promo
1/14
10.12.2016.
u 10:36

Duhovita, brza i dirljiva priča o frizerki i i profesoru nikoga neće ostaviti ravnodušnim

U četvrtak, 8. prosinca u Gavelli je održana 100. izvedba hit predstave 'Ritina škola' Kazališta Planet Art koje ovom svečanom izvedbom, nakon 150. izvedbe Velike Zvjerke, nastavlja s obilježavanjem 12 godina rada.

Svečanoj izvedbi prisustvovali su mnogi kolege, prijatelji i uzvanici koji su predstavu nagradili mnogim aplauzima tijekom i višeminutnim aplauzom na kraju predstave. Uz tortu, šampanjac i živu glazbu druženje se nastavilo do duboko iza predstave.

Nataša Janjić i Marko Torjanac, koji je ujedno i redatelj ove predstave, za uloge frizerke Rite i profesora Pravdana  dobili su više nagrada i priznanja , a predstava je jedna od najnagrađivanijih i najglednijih u Hrvatskoj u proteklih nekoliko sezona.

Duhovita, brza i dirljiva priča o frizerki i i profesoru nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a tko ju nije pogledao može to učiniti u nedjelju 18. prosinca u 20 sati u Maloj Sceni. 

>> Višestruko nagrađivani Freud na Maloj sceni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije